Blog

Egy hatásos módszer a haj állapotának javításához

Ez a hajpakolás elsősorban hajerősítésre, a haj tartásának visszaállítására nyújt segítséget.

Rövid távon tartást és erőt ad a hajnak a következő hajmosásig.

Hosszú távon segít a természetes módon kihullott hajszálak pótlásában és a kishajak serdülését is segíti, táplálja a fejbőrt. Tovább olvasom…

A szőkítés károsítja a hajat

A hajfestés mindegyik formája igénybe veszi a hajszálakat. Még a természetes alapanyagú hajszínezők is károsak lehetnek a hajra. A legkárosabb eljárás azonban a szőkítés.

Itt a nyár és nagyon sokan szeretnének változtatni a frizurájukon. Az egyik legkedveltebb és legkézenfekvőbb megoldás erre a szőkítés. Viszont kevesen vannak, akik természetes szőkék, ezért nagyon sokan szőkítik a hajukat. Tovább olvasom…

 

 

 

 

Hajradírozás és hajöblítés

A különféle hajpakolásokról rengeteget lehet olvasni az interneten, viszont a hajradírozásról és a hajöblítésről már kevésbé. Pedig a hajpakolás előtt ajánlott a hajradírozás, utána pedig a hajöblítés.

A hajradírozás kevesek által ismert eljárás, pedig hasznos a hajpakolások előtt. Ezzel megszabadíthatjuk hajunkat a hajzselétől, hajhabtól, hajlaktól és egyéb szennyeződésektől.
Egy kiskanálnyi kristálycukrot keverjünk össze egy kis mézzel, és dörzsöljük át vele tincsenként a hajunkat, persze csak óvatosan. Ezután öblítsük ezt le langyos vízzel.
Ezek után sokkal jobban fognak hatni a különböző pakolások hiszen akadályok nélkül juthatnak be a haj szerkezetébe.

Hajpakolás utáni tápláló hajöblítés: Tovább olvasom…