Prostalyn – Prosztata és a hajhullás kapcsolata

Az úgynevezett férfias típusú kopaszodás tudományos megnevezése az androgenetikus alopécia. Ennek a típusú kopaszodásnak tipikus megjelenése van: Egyrészt a homlokoldalán kezdődő kopaszodás, amelyet „visszahúzódó vagy M alakú hajvonalként” is neveznek. Másrészt a kopasz folt a fejtetőn.

Az ilyen típusú kopaszodás előidézője a DHT (dihidrotesztoszteron) nemi hormon. A DHT serkenti a prosztata növekedését valamint felelős azért, hogy a hajtüszők mérete csökkenni kezdjen és a haj életciklusa lerövidüljön. A fejbőr elülső és fejtetői területei érzékenyebbek erre az androgén-hatásra.

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás kezelésére ajánlott étrend kiegészítők csökkentik a DHT szintet, így a hajhullás mértékét is csökkenthetik.

prostalyn

Prostalyn a prosztata megnagyobbodás kezelésére

A prosztata problémák tünetei: gyakori vizelési inger, vizelés közben tapasztalható kellemetlen érzés, éjszakai gyakori vizeletürítés lép fel, a vizelet nehezen indul, lassabban és gyengébb sugárban ürül, a vizelés végén csepegés tapasztalható.

A Prostalyn egy olyan összetett prosztatavédő készítmény, amely gyógynövényei által természetes módon csökkentheti a prosztata gyulladást.
Fő összetevői:
Szabalpálma, ami segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól.
Kisvirágú füzike, Csalángyökér, Cink amik gyulladáscsökkentő hatásúak.
Szelén, amit a szervezetünk nem képes előállítani. Hiánya komoly betegségek kialakulásához vezethet.